Guide til hvordan du fælder et træ

Bank mod træet med din økse. Hvis det lyder hult, kan det være døde eller døende. Hvis det lyder fast, det er levende træ og vil være vanskeligere at skære. Gøre dette forskellige punkter og højder. Med lidt held, vil du finde et sted, der vil gøre at skære en hel del lettere. Sådan starter du din træfældning i Nordjælland og træfældning københavn.
beskæring af træ
  • Find ud af hvor det vil faldetræet har en tendens til at læne en måde eller en anden? Det er nemmest og bedst at vælge et billede område, der falder, hvor træet naturligt ønsker at lande. Prøv at vælge et sted, der er plan, eller træet kunne rulle,hoppe eller ellers flytter og forårsage skader eller skader.
  • Foretage en vandret skære denne nedskæring bør ikke være højere end din hofte, og det bør omfatte mere end en tredjedel af vejen ind i træet. Husk , at træet vil falde vinkelret til denne vandret snit.
  • Foretage en kile skåretdet udsnit, der er produceret af denne nedskæring bør ligne en skive appelsin. Uanset om du gørdet fra toppen eller bunden af vandret klippe, sætte en pind anden siden af den vandrette snit til at sikre en lige kileskåret.
  • Gøre en tilbage klip denne nedskæring vil finde ud af hvor tyk din bedrift træ er, som er den brik, der bestemmer,hvordan træet vil falde. Prøv at gøre det tyk som muligt. Regne ud, hvor du vil bagsiden skåret til at opsige og mærkedet træet. Det bør være mindst 1,5 inches over vandret skåret for de bedste resultater. Som du klippe, placere en kile for at forhindre træet i afregning motorsaven.
  • Være klar som din back klip er afsluttet, bør du ende op med en selv bedrift træ. Enten det, eller træet vil begynde atfalde. Holde tilføje flere kiler som nødvendigt. Være klar til at køre ethvert tidspunkt.
  • Kør når træet er vej ned, brug din flugtrute får sikkert klart af det. Ikke vende ryggen til det. Ved at holde dine øjne den faldende træ, kan du dramatisk reducere risikoen for at blive alvorligt kvæstet.

Træ sænke priserne & omkostninger Guide

Det er næsten altid bedst at hyre en professionel virksomhed til at skære ned i et træ for dig. Før du gør det, bør du uddanne dig selv om typiske træ sænke priserne. Omkostningerne til at skære ned i et træ afhænger af en rækkeforskellige faktorer. Du kan bruge lidt som $125, eller du kan ende med at bruge omkring $1.500 eller mere.
Her er en sjov historie om træfældning i nyhederne.