Gode råd til at finde den rette massør

 

Her er nogle gode råd, når du skal finde den rette massør. Før massagen skal du give vigtige sundhedsinformationer og lade massage terapeuten vide dine forventninger og årsager til massagen. Hvis du er allergisk over for nogen olier eller cremer skal du oplyse det til din massage terapeut, der kan vælge et alternativt produkt

Det er vigtigt du vælger den rette massør eller massage terapeut. Om du søger en god massør i Aalborg, en massør og fysioterapeut i Århus eller en massage terapeut i Kolding er det afgørende du finder en med de rette kompetencer.

Vær ikke bange for at dele eventuelle bekymringer. Det er vigtigt, at du bliver så behageligt som muligt under din massage. Din massage terapeut er professionel og dedikeret til at gøre sit bedste for at hjælpe dig til at føle dig tryg. På hjemmesiderne massøraalborg.dk, massørkolding.dk og massørårhus.dk finder du kompetente og uddannede massører der har erfaring og kompetencer til at give dig den rette massage.

Nogle massører afspiller musik under massagen. Andre finde musik distraherende. Fortæl din massage terapeut, hvis du har nogen musik præferencer eller hvis du foretrækker de slukker for musikken.

Nogle mennesker kan lide at tale under en massage, mens andre forbliver tavse. Fortæl din massage terapeut, hvad du foretrækker.

 

Du skal være parat til at planlægge flere massage sessioner. Massage har de største fordele over tid. De terapeutiske virkninger af massage er kumulative, så j oftere du få en massage, jo bedre vil du føle og jo hurtigere din krop vil reagere.

Husk at trække vejret normalt. Vejrtrækning hjælper til en lettere afslapning. Folk stopper eller begrænser deres vejrtrækning, når de føler angst eller et følsomt område er masseres.

 

Massage har utrolig mange positive sider: http://nyheder.tv2.dk/external/a7e23575d0b320cd98746e33fcd3931ac992d856/noredirect

 

Her er nogle nyttig øvelser for nakke, skulder og arme: